forum-mécanique" forum-mécanique"

Forum Mécanique, Forum Usinage, Forum de la machine outils

Forum mécanique est un forum de l'usinage, de la machine outils, et de la mécanique au sens large.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-03-2019 07:36:57

yaya2017
Technicien confirmé
Date d'inscription: 26-09-2018
Messages: 110

eres Guerreiras, 2019, de tijd om over te schakelen va

Nike en de NFF www.tomaszrozmus.pl hebben een verbluffend nieuw 2019 Nike Air Presto Donne nationaal team voor vrouwen ge?ntroduceerd ge?nspireerd op Noorse afkomst.Nike Air Max 270 Donne  De nieuwe thuisshirt combineert de rode en blauwe kleuren van het team met een patroon dat is geleend van traditionele Noorse ski-truien. Het resultaat Adidas Superstar Damskieis een unieke gradi?ntesthetiek die de voorkant van het shirt siert. Nike Air Max 2017 Damen Noorwegen zal de nieuwe uitrusting deze zomer in Frankrijk dragen terwijl hij op zoek is naar een tweede wereldtitel; het team gaat www.rossellamilone.it het toernooi in na een indrukwekkende kwalificatiecampagne waarin ze hun groep hebben overtroffen: "We kunnen veel positieve punten halen uit het winnen van onze kwalificerende groep", zegt Nike Air Max 270 Femme middenvelder Caroline Graham Hansen. "Het zal niet gemakkelijk zijn, maar we hebben het gevoel dat we de kwaliteit van onze ploeg hebben om diep in het toernooi te duiken. De nieuwe set heeft een patroon dat onze supporters heel goed zal kennen en hopelijk zullen ze het deze zomer dragen en www.jennycolgan.co.uk achter het team gaan zitten. "

Het Noorse voetbal profiteert van een cultuur van "sterkere sammen" (sterker samen), waaronder gelijke beloning voor mannelijke en vrouwelijke internationals. Nadat ze eerder vier grote onderscheidingen hadden gewonnen, is er geen twijfel meer over Nike Air Max 90 Uomo de impact die het vrouwenteam heeft gehad op de wereldwedstrijd. "We wilden een  uitrusting produceren die de geest van Noorwegen, het nationale team en de supporters die het team zo'n geweldige steun gaven, veroverde , "Legt Cassie Looker uit, Nike Women's Football Adidas ZX 700 Dames Apparel Lead. "We hebben het gevoel dat we dat hebben bereikt met een ontwerp dat een origineel concept is voor een voetbalset, terwijl het ook onmiskenbaar Noors is." Voetballen voor Brazili? heeft een zekere verantwoordelijkheid. Eerst en vooral, het dragen Nike Free Run 3.0 Womens van de gele trui komt neer op het Nike Air Max 90 Womens Blue belichamen van de vlag van de natie zelf. Ten tweede is er de druk om de winnende traditie en de passie en steun van fans na te leven. Voor de vrouwen van Brazili? is de Mulheres Guerreiras, 2019, de tijd om over te schakelen van regionale overheersing naar wereldwinnaars.

"Het is een grote trots om het land te vertegenwoordigen, de banier van het damesvoetbal Nike Air Max 95 Femme te verhogen en de Nike Epic React Flyknit Mujer Braziliaanse trui te dragen in een ander wereldwijd toernooi. Ik had Marta, Cris, Formiga als mijn helden - krijgers die zoveel voor de sport deden - en nu is het mijn Nike Air Max 90 Damen beurt om naast hen te spelen, "zegt Andressa Alves, Sele??o Brasileira aanvaller en de eerste Braziliaan die ooit voor FC Barcelona Femini speelde . Thuis zullen de CBF-vrouwen een exclusieve versie van de heilige gele kit van de natie dragen. Het lichaam heeft  dezelfde Samba Gold,  getrokken uit de jaren 1970, als de herenuitrusting van 2018, en introduceert gelukkige groene accenten op de manchetten. Dit shirt wordt afgewogen door blauwe shorts en witte sokken - een onmiskenbare Braziliaanse esthetiek. Voor Alves is de uitrustingsset een waarheidsgetrouwe uiting van geloof: "Wij zijn vrouwen, wij zijn krijgers, we overwinnen de barrières in Nike Air Max 97 Damen de sport en er is geen twijfel mogelijk. het is het allemaal waard! "Bijschrift:" Never Say Die "wordt in de kit gedrukt, wat een veel voorkomende strijdkreet is onder de Matildas.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr

Forum Mécanique :

Bienvenue sur le forum de la mécanique

Accès aux règles :

Pour le bon fonctionnement du forum, vous trouverez ci-dessous un accès direct aux règles du forum :

Sponsor

SERIM :
Services Etudes Réalisations industrielles Maintenance

serim