forum-mécanique" forum-mécanique"

Forum Mécanique, Forum Usinage, Forum de la machine outils

Forum mécanique est un forum de l'usinage, de la machine outils, et de la mécanique au sens large.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-03-2018 05:44:27

fotbollstrjelikh
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-03-2018
Messages: 1

menettivät Dream Theaterissa Barcelona lasten paita

Talvi-ikkunan siirtojaksolla Manchester United sai valmiiksi kauniin rajan Manchester Cityn, kaupungin vihollisen, kanssa. Barcelona lasten paita Chilen sanchezista tuli hänen komentajansa jäsen. Tuolloin Manchester United lähetti Mhitarianin, mutta Sanchez ei odottanut Manchester Unitedin pelastamista. Hän saapui Old Traffordiin ja oli laskusuhdanteessa, sillä hänellä oli vain yksi tavoite kahdeksassa pelissä. Uskon,  että Mourinho ja Sanchez itse eivät ole tyytyväisiä. Chilen tiedotusvälineet kertovat myös suorastaan, että Sanchez ei ole tyytyväinen Red Devils!Jos Sanchezin sopimus ei ole loppumassa, Manchester United ei ole helppo allekirjoittaa supersaria Arsenalista. Sanchez oli eniten hyökkääjä, ja Mourinhon ja Manchester Unitedin johtajat olivat erittäin optimistisia hänen vahvuudestaan. Kun molemmat osapuolet allekirjoittivat sopimuksen, Sanchez sai  myös Manchester Unitedin nro 7 -paita.

Aivan http://www.jalkapallopaita.club/images/18clubfoot/Barcelona%20child%20MESSI%2010%20jalkapallo%20paidat%20away%202017-2018.jpg kuten Manchester United toivoo, että Sanchezista tulee klubin ässä-tähti, Chilealaiset menettivät Dream Theaterissa. Manchester Unitedin ottelussa Yeovil vastaan ​​Sanchez järjesti debyyttinsä ja lähetti 1 avusta. Sitten Manchester United voitti Tottenhamin 0-2 liigassa ja Sanchez pelasi 90 minuuttia. Manchester Unitedissa Portugali paita Huddersfieldia vastaan, Chilen lopulta rikkoi Real Madrid lasten paita maalin, mutta se oli rangaistuksen takana. Sittemmin viisi ottelua vastaan ​​Manchester Unitedin, Newcastle, Huddersfield, Sevilla, Chelsea ja Crystal Palace, Sanchez ei ole onnistunut kärsimään ja kärsinyt viisi maalia kuivuudesta.Kun Manchester United pelasi kahdeksan kertaa, Sanchez pelasi 663 minuuttia, mutta hän teki vain 1 maalia ja oli keskimäärin 0,125. Sanchezin kaltaisille pelaajille tämä suoritus ei riitä. Jotta hänet allekirjoittaisiin, Manchester United teki viikoittaisen Argentiina paita palkan yli 400 000 kiloa, toisin sanoen Sanchez on keisari Valioliigan, tämä suorituskyky on täysin odotettua alhaisempi.

Chilen media El Mercurio kiinnitti huomiota Sanchezin esitykseen. "Sanchez ei näytä löytävänsä paikkaa Manchesterissa, hän on epämiellyttävä, menettää pallon usein eikä häntä auteta, hänen kasvonsa ei voi olla onnellinen. Uuden stadionin päivät näyttävät olevan painajainen. "

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr

Forum Mécanique :

Bienvenue sur le forum de la mécanique

Accès aux règles :

Pour le bon fonctionnement du forum, vous trouverez ci-dessous un accès direct aux règles du forum :

Sponsor

SERIM :
Services Etudes Réalisations industrielles Maintenance

serim