forum-mécanique" forum-mécanique"

Forum Mécanique, Forum Usinage, Forum de la machine outils

Forum mécanique est un forum de l'usinage, de la machine outils, et de la mécanique au sens large.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 13-01-2018 06:50:55

Geriugame
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 4

Vi förväntar oss att

Adizero Tempo har ett tekniskt byggsystem som är byggt och konstruerat, inte bara för bättre och snabbare körrutiner, men också för löpareens tekniska fördelar. Den viktigaste tekniska funktionen hos denna sko är det utvidgade torsionsystemet, som Adidas avser att inkludera att tillhandahålla säkerhet i mitten av foten. Den har det svaga och lätta formgjutna skummet i innersulan för bättre och Nike skor dam bekväm dämpning.

Sneakers Webbplatser som består av den sekundära marknaden där folk kan sälja skor online kommer att översvämmas strax efter. Denna Yeezy Boost 350 V2 har en vitvit Primeknit övre med en mjölkvit, halvtransparent Yeezy Boost mellansula. Precis som alla andra 350 V2 kommer detta par med märkningen "SPLY-350" på sidopanelerna. Några av er kanske har märkt att Adidas Stan Smith är den svåraste att hitta och den mest eftertraktade skogen i vår.

Vi förväntar oss att Adidas skor herr rea gör en stark insats för att förnya kontraktet för att behålla sin relevans i Nordamerika: medan varumärket har investerat i en handfull viktiga NBA-spelare och högskolagrupper noterar våra industrikontakter att dessa inte är tillgångar till sportartiklar återförsäljare behöver driva försäljningen, vilket gör NBA-kontraktet en kritisk del av sin amerikanska strategi. NBA: s ganska välutvecklade internationella verksamhet skulle också vara en bra tidpunkt för Adidas accelererande internationella expansionsplaner.

Kanske kan Nike nu övertyga Blazers att uppgradera till en bättre logotyp och nuvarande stil. Blazersna har varit de som sa att de inte vill byta logotypen. Jag är cool med pinwheel men typ av ansikte som används kan uppdateras. Även tröjorna kan använda en uppgradering. Det kan vara litet. Pinwheel-logotypen är ikonisk, men de borde bli av med den svarta parallellogrambakgrunden och bara använda pinwheel unadorned. Jag tror att de röda borttröjorna med Portland på framsidan är en bra uppdatering.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr

Forum Mécanique :

Bienvenue sur le forum de la mécanique

Accčs aux rčgles :

Pour le bon fonctionnement du forum, vous trouverez ci-dessous un accčs direct aux rčgles du forum :

Sponsor

SERIM :
Services Etudes Réalisations industrielles Maintenance

serim